Ik ben een...De naam bedrijf/stichting/vereniging is:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieStichting WerkshopIedereen verdient de kans op een zorgeloze toekomst. Een toekomst met een zinvolle dagbesteding en financiële zekerheid. Nu is dat niet voor iedereen gemakkelijk te bereiken of vanzelfsprekend. Een grote groep Nederlanders ervaart veel hobbels op hun weg naar een zorgeloze toekomst. Wij kunnen mensen matchen met leuke workshops/vacatures en of werkervaringsplaatsen.
Maatschappelijke organisatieGemeente Hoeksche WaardOnze vraag is werkervaringsplaatsen voor statushouders en voor ons speciale project wereld muziek, tweedehands muziekinstrumenten.
Maatschappelijke organisatieWelzijn Hoeksche WaardVraag: op zoek naar gratis of betaalbare locaties voor eenmalige en/of structurele bewonersinitiatieven.
Wat kunnen we bv bieden als tegenprestatie: PR inzake de samenwerking, kleine acties zoals taart/ koek voor een afdeling/bedrijf enz.
Maatschappelijke organisatieSteunpunt KOELAanbod: verbinden van partijen, procesbegeleider, projectleider in de eerstelijnszorg, maar ook welzijn, tweede lijn, gemeentes, etc.

Vraag: kennismaken en netwerken met partijen in de Hoeksche Waard.
Maatschappelijke organisatieOdensehuis Hoeksche WaardHet Odensehuis in Oud Beijerland is een inloophuis voor mensen met geheugenproblemen, waaronder beginnende dementie. Het biedt een warme, veilige omgeving, waarbinnen ook partners, kinderen of andere familieleden welkom zijn. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten, zichzelf zijn, een luisterend oor krijgen en deelnemen aan de diverse activiteiten, wanneer zij daar behoefte aan hebben. Onze locatie staat in Oud Beijerland en is er voor mensen uit de hele Hoeksche waard. Bezoekers zijn actief betrokken bij het geheel. We gebruiken elke dag een gezamenlijke lunch, waarvan één keer in de maand een warme lunch, bereid door (kook)vrijwilligers.
Op dit moment zijn wij geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10-15.30 uur.
Dit jaar staat bij ons in het teken van de verhuizing naar het nieuwe pand bij de Boezem en hebben wij als thema: 'Beelden en verbeelding'.
Wij bieden graag aan:
-Een gezellige lunch bij ons in het Odensehuis, voor 1 of meerdere personen.
-Een lezing over het Odensehuis.
-Uitleg en gebruik van de Virtual Realitybril, met als thema 'dementie'.
Wij vragen voor onze nieuwe locatie:
-Een inductie pannenset voor het koken voor grote groepen (plm 20p).
-Grote, rechthoekige, keramieken ovenschalen.
-Opklapbare, verrijdbare tafels, naar 'Odense' ontwerp.
Maatschappelijke organisatieStichting JurkWij maken kleding voor kinderen die zelden tot nooit iets nieuws kunnen kopen met nu ruim 1800 makers.
Wij zoeken:
Stoffen
Makers
Materialen (denk aan naai en lockmachines)

Ook zouden we heel graag onze website professionaliseren en hiervoor zoeken we ook iemand.
Maatschappelijke organisatieBeleef het en eet hetWij zoeken 15 kruiwagens, liefst met ons logo, om mee te geven bij het zelf oogsten, tijdens de plukmaanden.
Ons aanbod is een team-building uitje voor bedrijven, zie waar je voedsel vandaan komt!
BedrijfPZ-MATCHAlgemene en gerichte specialistische adviezen, praktische hulp, ondersteuning en support op gebied van personeelszaken voor stichtingen, verenigingen, MKB bedrijven e.a. zoals werving en selectie, ziekteverzuim, personeelbeheer, personeelsadministratie etc.etc.
Maatschappelijke organisatieStichting woonzorgcentrum HeemzichtOnze vraag: wandkleed voor grote ruimte/moderne tafels en stoelen voor grote ruimte/plakposter(s) met afbeelding uit de omgeving voor op een deur(en)/promotiefilm Heemzicht.
Ons aanbod: gratis gebruik van een ruimte voor vergadering of workshop e.d./gratis maaltijd in ons restaurant/gratis massage/gratis gebruik van ons bad in huis met badproducten/gratis knipbeurt.
Maatschappelijke organisatieHumanitas-DMHVrijwilligers die het leuk vinden om met onze cliënten te klussen en tuinieren of leuke dingen te ondernemen.
Vrijwilligers die onze cliënten ondersteunen met koken in ons eetcafe.
BedrijfMarquis Makelaars en TaxateursOns aanbod: kopieermachine (gebruikt in goede staat)
Maatschappelijke organisatieStichting Present HWOns aanbod: impactvol bedrijfsuitje
door maatschappelijk betrokken te zijn bij kwetsbare bewoners in de Hoeksche Waard.
Onze vraag: touringcar voor een bijzonder uitje.
Badkamertegels voor hulpontvangers.
Krachtige bladzuiger
Entreekaartjes voor musea in HW
Maatschappelijke organisatieDementievriendelijke samenleving Hoeksche WaardBiedt jij de mens met beginnende dementie een kans om nog actief mee te doen in de samenleving? Leer te begrijpen wat dementie is en hoe hier als betrokken ondernemer/organisatie mee om te gaan.
Wij bieden verschillende trainingen, zoals een Virtual Reality ervaring Into D'Mentia of de 'GOED omgaan met dementie'-training.
Wij zoeken: enthousiaste deelnemers, een locatie, koffie/thee en lekkere koeken.
Maatschappelijke organisatieGemeente HW & GGD ZHZOns aanbod: een sprekende voorlichting over slecht horen door een enthousiaste emeritus hoogleraar Oorheelkunde.
Ouder worden en slechthorendheid gaan samen. Leer wat je kunt doen (als oudere zelf en/of als organisatie). En voorkom dat ouderen zich terugtrekken uit het sociaal verkeer. Dus: tegen eenzaamheid en vóór ontmoeting!
Wij vragen: enthousiast publiek, een locatie, koffie/thee en lekkere koeken.
Maatschappelijke organisatieCaventDe Stougjeshof is de nieuwste locatie van Cavent. het is een unieke woongemeenschap waar zelfstandig wonen, goede begeleiding en zorgen voor elkaar samengaan. Stougjeshof bestaat uit 47 appartementen waar mensen wonen met een zorgvraag, maar ook voor elkaar zorgen, een ieder doet waarin hij/zij goed is. Daarnaast staat en een oude schuur die nu gerestaureerd wordt door vrijwilliger om als groepsruimte dienst te doen.
In deze ruimte zou het fijn zijn als er straks een Beamer en TV aanwezig is o.a. voor trainingen maar ook voor een gezamenlijke activiteit zoals met elkaar een film kijken.
Wij vragen;
TV en Beamer
Wij bieden een mooi vergaderruimte voor diverse doeleinden.

Voor onze locatie Lindehoeve Buiten, waar mensen komen voor dagbesteding willen wij in de tuin een rolstoelvriendelijk pad realiseren van 95m2.
Hiervoor is nodig;
10 kub ophoogzand, 130 opsluitbanden en voor 55m2 straatklinkers.
De aanleg van dit pad willen we realiseren met u en medewerkers van het leerwerkbedrijf van Cavent.
Als tegenprestatie bieden wij u een teambuildings dag met een goed verzorgde lunch aan.

Voor onze locatie Numansdorp, waar mensen wonen met een verstandelijke beperking, zoeken wij vrijwilliger(s) die de tuintjes rondom de huizen willen verzorgen. Het gaat om de tuinen rondom 2 woonblokken van ieder 5 huizen.
Wij bieden u een leuke werkomgeving met enthousiaste mensen.
Een gemeenschappelijke ruimte waar u kan vergaderen of anderen
activiteiten kan organiseren.

Voor het logeerhuis in de Mookhoek op de Locatie Lindehoeve, zoeken we een sponsor voor het behangen van 3 logeerkamers in het logeerhuis. En natuurlijk handige mensen die de logeerkamers kunnen voorzien van het behang.
Het logeerhuis is bedoeld voor meestal (jonge mensen met een zorgvraag) die een leuk en ontspannen logeerweekend wordt aangeboden. Dit mede om de thuissituatie te ontlasten.
Wij bieden:
Een traktatie gemaakt door clienten van Cavent Creatief (taart, cake etc.).
En mooie wanddecoratie gemaakt door clienten van Cavent Creatief.
Een cadeau op speciaal verzoek, denk aan kaarsenstandaard, houten étagère etc. gemaakt door cliënten van Lindehoeve Buiten.
Maatschappelijke organisatieStichting AlerimusAlles op het gebied rondom zorg en welzijn, wij bieden de mogelijkheid tot het verhuren van diverse ruimtes en wij bieden diverse activiteiten aan.
Maatschappelijke organisatieMuseum Hoeksche WaardVraag: 1.beregeningsinstallatie voor tuin Hof van Assendelft
2. vlaggenmast bij boerderij Oost Leeuwenstein

Aanbod: (groeps)rondleidingen door het Museum
vergaderaccommodatie
Maatschappelijke organisatieGemiva-SVG GroepWe willen als organisatie altijd netwerken, kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat ons kan verbinden. Al pratend komen de mooiste initiatieven op, wij komen dan ook graag met de andere organisaties en bedrijven in contact.
Wil je als bedrijf kennismaken met een dynamische zorgorganisatie dan is het mogelijk om bijvoorbeeld een teamuitje bij ons te starten met een maatschappelijke activiteit met of naast onze cliënten. Hoe zo'n activiteit vorm te geven kan nader bepaald worden. Ons sleutelwoord is -maatwerk-.
Er zijn nog genoeg ideeën. Nieuwsgierig? Kom naar ons toe en wie weet hebben we een match!
BedrijfLa Mar DesignNaailes, workshops
BedrijfGemeente Hoeksche WaardIk heb op dit moment geen vraag, maar ben wel geïnteresseerd in bedrijven waarvoor ik vanuit mijn functie als Accountmanager bedrijven bij de gemeente Hoeksche Waard iets kan betekenen.
Maatschappelijke organisatieGGDHoe kunnen we een sluitende aanpak maken voor statushouders met mentale gezondheidsproblemen? / oplossingsgericht maatwerk leveren zodat statushouders toch kunnen inburgeren ondanks gezondheidsproblemen.
Maatschappelijke organisatieGemeente HW / accountmanager bedrijvenNetwerken/Kennismaken met de Beursvloer
BedrijfZPRESS Media Group - Hoeksche Zaken
BedrijfMingle the SingleOns aanbod: een gratis toegangskaart voor een Hoeksche Waardse vrijgezel (m/v) tijdens Mingle the Single - 50 tot 65 jaar, op zondagmiddag 5 april vanaf 15.00 uur in Bar Paco!
Maatschappelijke organisatieHWU
Maatschappelijke organisatieBuddies (HandicapNL)Voor het vriendschapsprogramma Buddies (doelgroep jongeren met een verstandelijke beperking) ben ik op zoek naar een leuke activiteit gecombineerd met een lunch voor buddykoppels in de omgeving.
Buddies koppelt jongeren zonder een verstandelijke beperking aan jongeren met een verstandelijke beperking zodat zij samen allerlei leuke activiteiten kunnen ondernemen. Een aantal keer per jaar organiseren we een activiteit zodat de jongeren elkaar kunnen ontmoeten en zo hun netwerk kunnen vergroten. De activiteit kan een combinatie van leuk en leerzaam zijn.
BedrijfMingle the SingleEen gratis toegangskaart voor een Hoeksche Waardse vrijgezel (m/v) tijdens Mingle the Single - 50 tot 65 jaar, op zondagmiddag 5 april vanaf 15.00 uur in Bar Paco!
BedrijfZPRESS Media Group - Hoeksche Zakenn.t.b.
Maatschappelijke organisatieHWUUiteraard aanwezig
Maatschappelijke organisatieGemeente Hoeksche WaardHoekman op de Beursvloer.
Maatschappelijke organisatieNatuurmonumenten TiengemetenVerschillende vragen op het gebied van materialen en klussen. We zoeken een eik, we zoeken speelzand, we zoeken wat hout, we zoeken verrekijkers, enz, enz. En natuurlijk voor allen ook vervoer naar het eiland en de handjes die aan de slag kunnen met al dat materiaal!

En daar tegenover staat natuurlijk een onvergetelijke ervaring op ons prachtige natuureiland!
BedrijfPZ MATCHDeskundig advies en dienstverlening op gebied van personeelszaken (werving, selectie, personeel, salarisadministratie, deels juridische kennis, etc.etc.)
Maatschappelijke organisatieStichting OpWegNaarHuisKennismaken met de Beursvloer
Maatschappelijke organisatieMare-Art stadsschilderHet organiseren van het project Kerstherberg HW 2020.
BedrijfTaxi BinnenmaasIk bied vervoer aan en ben op zoek naar instanties/personen die op zoek zijn naar goed en sociaal vervoer met kwaliteit en service en die waardering voor de vervoerder hebben.
Maatschappelijke organisatieMeldpuntdaklozenhwMijn vraag is een netwerk om daklozen te helpen. En eventueel kantoorapparatuur.
Maatschappelijke organisatieHW Werkt (onderdeel gemeente Hoeksche Waard)Vraag: werkervaringsplaatsmogelijkheden.
Aanbod: gratis vergaderruimte voor een dagdeel en / of rondleiding HW werkt.
Maatschappelijke organisatieGemeente Hoeksche WaardGraag willen wij contact maken met maatschappelijke organisaties en bedrijven over het Leerhuis Inburgering praten. Wij willen graag onze statushouders een kans bieden om stage te lopen met gesloten beurzen bij bedrijven. Mijn collega en ik zouden graag deel nemen.
Maatschappelijke organisatieStichting Mentorschap Rotterdam e.o.Wij zoeken betrokken vrijwilligers, die via de stichting worden ingezet als wettelijke vertegenwoordiger voor onze kwetsbare medemens. De vertegenwoordiging is op het persoonlijk gebied (geen financiën).
BedrijfRandstad Uitzendbureau3 x een dag vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties in de Hoeksche Waard.
Maatschappelijke organisatieHistorische vereniging Oud-BeijerlandOndersteuning bij digitaliseren en ICT beheer.
Maatschappelijke organisatieOmroep Hoeksche WaardWij zoeken vrijwilligers voor activiteiten die samen hangen met het maken van radio uitzendingen.
BedrijfTadatel telecom &ictTelecom en smartphone Repair
Maatschappelijke organisatieStichting KunstbusWorkshop Materialen!

Rest materialen die makkelijk in en uit onze kunstbus te zetten zijn. zoals verf, teken-schilder materiaal, schildersdoeken, kit/lijm spuiten-tang, naaimachines, stoffen.

Houten kisten om alles in te doen
(net een slag kleiner als de veiling kist, en lichter)

WE ZIJN DUS BLIJ MET HEEL VEEL, in het onderwijs en de zorg ondersteunen wij met creatieve kunst activiteiten.

VERDER ZOEKEN WE HULP BIJ HET ONDERHOUD VAN DE KUNSTBUS!!!
onze T2 VW wagen is 40 jaar oud en heeft wat onderhoud nodig....

Wat kan ik terug doen, een activiteit geven op je bedrijf
Maatschappelijke organisatieStichting Plukhoek MookhoekVraag: wij zijn op zoek naar specifiek tuingereedschap voor kinderen, kaplaarzen voor kinderen en tuinhandschoenen, een kraantje om mee te graven, goeie snoeischaren, plukmanden, glazen buisjes, etc etc
Wij bieden; een dagje teambuilding in de natuur voor bedrijven onder gezellige begeleiding.
Maatschappelijke organisatieAlerimusAanbod:
Leer& werkplekken als vrijwilliger op div. Afdelingen hiermee draagt u bij aan de leefbaarheid van de ouderen in en rondom het verpleeghuis
Maatschappelijke organisatievv Zinkwegse BoysVrijwilligers posten als:
Barman/vrouw
Vrijwilligers coördinator
Scheidsrechters
Schoonmaak
Toernooiplanner

Veel uitruilmogelijkheden op de club in overleg
Maatschappelijke organisatieAlerimusVraag: zowel groeps als indivuduele aandacht clienten

Aanbod: vrijwillig leren op diverse afdelingen zoals
Voeding, facilitair, zorg&welzijn
Maatschappelijke organisatieStichting Plukhoek MookhoekWij kunnen alles gebruiken dat kinderen helpt om in de tuin te werken. Verder zijn wij op zoek naar een kraantje, waarmee we kunnen graven op ons perceel. Als we de vergunning rond hebben kunnen we een gebouw gaan neerzetten, maar dat zal niet binnen zes maanden gerealiseerd kunnen worden. Wij zoeken iemand die ervoor kan zorgen dat wij alsnog een ANBI stichting kunnen worden. ( belasting)
Wij bieden: wij kunnen voor groepen mensen een rondleiding door de boomgaard/pluk tuin geven. Wij kunnen met een groep mensen bloemen plukken. Wij kunnen een leuke middag vrijwilligerswerk regelen voor een bedrijf (teambuilding/duurzaam ondernemen)
BedrijfCopiatekAanbod 2e hands ICT (oa laptops,computers,printers)
BedrijfMaasdam VastgoedOp zoek naar senioren die op oproepbasis dingen kunnen regelen. Met name gericht op beheer van onze panden. Verduurzamen van onze panden. En nieuwe kansen.
Maatschappelijke organisatieStichting Present HWMankracht in groepen vrijwilligers voor praktische en sociale activiteiten

Pin It on Pinterest

Share This