Aanmeldingen Beursvloer

Ik ben een...De naam bedrijf/stichting/vereniging is:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieHandicapNL [Buddies]Buddies is een vriendschapsprogramma voor jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking.
Voor een aantal jongeren uit de Hoeksche Waard ben ik op zoek naar vrienden (vrijwilligers tussen de 16 en 35 jaar) die samen met hen leuke activiteiten ondernemen.
Maatschappelijke organisatieHoeksche Waardse UitdagingDe Hoeksche Waardse Uitdaging verbindt lokale ondernemers aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. De Uitdaging heeft een eenvoudig doel: helpen door te doen! En dat helpen doen we door aan de ene kant maatschappelijke organisaties te stimuleren om hulp te durven vragen en aan de andere kant bedrijven te stimuleren mee te denken en, door een helpende hand, ideeën om te zetten in concrete daden. Onze vraag aan jou is: mogen wij jou bellen als we een hulpvraag krijgen dat past bij jouw product of dienstverlening?
Maatschappelijke organisatieHuiskamer van de wijkAanbod:
Wij kunnen faciliteren en netwerkpartners verbinden om samenwerking tot stand te brengen t.b.v. preventie tegen eenzaamheid/ vroegtijdige zorgvraag, participatie en wijkactivatie.

Vraag:
Uitbreiden van ons netwerk, vermindering van versnippering door gezamenlijk optrekken en burgers activeren in de wijk.
Het concept huiskamer van de wijk implementeren in de kernen van de Hoeksche Waard.
Het project is een onderdeel van de volgende zorgorganisaties:
Alerimus, Heemzicht en Zorgwaard.
Maatschappelijke organisatieSt WerkshopSt. Werkshop begeleidt mensen ver van de arbeidsmarkt richting participatie en verhogen van zelfredzaamheid. Mijn doel is om hier de verbinding aan te gaan met andere maatschappelijke organisaties.
Maatschappelijke organisatieVluchtelingenWerk Nederland, locatie Hoeksche WaardWij ondersteunen vluchtelingen die gehuisvest worden in de Hoeksche Waard, bij hun integratie en maken hun wegwijs in de Nederlandse samenleving.
Maatschappelijke organisatieStichting Repaircafé Hoeksche WaardVraag: wij zoeken een sponsor om onze koffie/thee en lunchbenodigdheden te financieren. Wij hebben zelf geen inkomsten behalve de fooienpot.
Aanbod: Als repaircafé herstellen wij voor iedere particulier de ingebrachte apparaten of kleding. Dit gebeurt geheel gratis. Wij werken met 20 vrijwilligers en schenken de gasten gratis koffie.
Maatschappelijke organisatieDe Maatschappij (voor Nijverheid en Handel), departement Hoeksche Waard"Mijn aanbod is om coaching/ klankbordgesprekken te voeren met vragende en aanbiedende partijen met als doel de match zo goed mogelijk te krijgen.
Mijn achtergrond is ondernemende bestuurder in de non-profitsector en coach van startende ondernemers."
BedrijfSfeerproductiesHulp in ideeën, opmaak en eventueel productie en montage reclame uitingen en sfeermakers.
Maatschappelijke organisatieDwarDoen B.VKantoorruimte
Maatschappelijke organisatieHuiskamer van de wijkZorgorganisaties Zorgwaard, Alerimus en Heemzicht werken samen vanuit 5 huiskamers van de wijk. Zij zijn opzoek naar samenwerkingspartners om het ontmoeten en verbinden van div doelgroepen te vergroten. Samen bereiken we meer. Activiteitenaanbod kerngericht, inzet vrijwilligers, langer thuis, soc gebied vergroten, vervoer etc.
BedrijfPZ-MATCHIncidentele PZ-ondersteuning (advisering/support) aan stichtingen, verenigingen of anders, die met een ''PZ-probleem/uitdaging" kampen en geen eigen deskundigheid in huis hebben.
Maatschappelijke organisatieGemeente Hoeksche WaardAls wethouder van de gemeente Hoeksche Waard ben ik graag aanwezig bij deze bijeenkomst.
Maatschappelijke organisatieStichting Het Numans-Dorps-huisWij hebben alleen maar vragen
* licht-en geluidsapparatuur;
* een filmprojector;
* een ophang-systeem voor het hele gebouw t.b.v. ophangen van mooie
schilderijen;
* mooie grote decoratieve planten;
* verantwoord kinderspeelgoed ( liefst duurzaam gemaakt);
* opruimfaciliteiten oftewel geoutilleerde kasten;
* een muziekinstallatie;
* een website;
* stoelen;
* gebruikers/huurders; (vergaderingen/workshops/cursussen)
Dit is zomaar een greep want we kunnen van alles gebruiken
Het is de bedoeling dat we in januari 2022 onze deuren openen.
We hebben wel hulp nodig bij het leggen van contacten en hoe we dit aan moeten pakken.
Maatschappelijke organisatieHoeksche Waardse UitdagingDe Hoeksche Waardse Uitdaging verbindt lokale ondernemers aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. De Uitdaging heeft een eenvoudig doel: helpen door te doen! En dat helpen doen we door aan de ene kant maatschappelijke organisaties te stimuleren om hulp te durven vragen en aan de andere kant bedrijven te stimuleren mee te denken en door een helpende hand ideeën om te zetten in concrete daden. Onze vraag aan jou is: mogen wij jou bellen als we een hulpvraag krijgen dat past bij jouw product of dienstverlening?
BedrijfBeleef het en eet hetUitbreiding van de kapschuur met 3,5 meter. Aanbod: teambuilding uitjes bij Beleef het en eet het.
Maatschappelijke organisatieSportraad Hoeksche WaardAls belangenbehartiger van sportverenigingen in de Hoeksche Waard ga ik graag in gesprek met bedrijven om te kijken of we een match kunnen vinden met een aantal sportverenigingen uit ons netwerk van ruim 150 sportverenigingen in de Hoeksche Waard.
Maatschappelijke organisatieStichting CaventOnze cliënten hebben hulp nodig bij het uit- en weer inruimen van hun keuken in verband met een verbouwing.

Onze Gruttoflat in Strijen wordt opgeknapt. In 22 appartementen komt een nieuw keukenblok. Dus het oude blok moet leeggeruimd en het nieuwe weer ingeruimd. Voor flink wat van onze cliënten, mensen met een verstandelijke beperking, is dat een onmogelijke opgave. Lang niet iedereen heeft familie die kan helpen, dus extra handjes zijn van harte welkom.
BedrijfOverwater AdviesHoekman.
Verzekerings-, hypotheek- en pensioenadvies.
BedrijfABN AMRO/ humanitas Hw
Maatschappelijke organisatieEHBO vereniging Oud-Beijerland1. Informatie/advies over onze verenigingsverzekeringen. Deze moeten door het verlaten van onze landelijke koepelorganisatie elders ondergebracht worden.
2. Hulp van iemand die onze website (www.ehbo-oud-beijerland.nl) regelmatig kan voorzien van communicatie-updates en verouderde info verwijderd. Door leeftijd en vanwege ons kleine 3 koppig bestuur schieten wij hierin te kort.
Maatschappelijke organisatieStichting Vrienden van CaventVolgt nog.
Maatschappelijke organisatieHistorische Vereniging Oud-BeijerlandAanbod bedrijven helpen bij historisch onderzoek in Oud-Beijerland.
Onze vraag is ICT ondersteuning.

Pin It on Pinterest