Informatie voor Bedrijven

Wilt u als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vormgeven? Dan is de Beursvloer de perfecte plek om dat te doen! Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Waar:

Wordt binnenkort bekend gemaakt

Wanneer:

6 oktober 2022

Tijd:

Inloop vanaf 16.00 uur

Programma:

16:00 uur: Ontvangst. U ontvangt een badge met uw naam en de naam van uw organisatie erop.
16:20 uur: Uitleg Beursvloer.
16:30 uur: Opening Beursvloer Hoeksche Waard.
18:00 uur: Afsluiting met gongslag.
18:00 uur: Borrel met muziek.
18:15 uur: Bekendmaking aantal matches en voor welke maatschappelijke waarde door de notaris.

Geef uitdrukking aan uw betrokkenheid bij de Hoeksche Waardse samenleving

De Beursvloer Hoeksche Waard is een heel praktische en laagdrempelige manier om werk te maken van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO).

U komt bij de Beursvloer in contact met een maatschappelijke organisatie die bij u past.

Variatie in aanbod

Het is meer dan alleen ‘brengen’: uw bedrijf duikt in netwerken die op het eerste oog niet voor de hand liggend zijn, u doet aan teambuilding en u kunt iets terugvragen. Uw aanbod is zo groot of klein als u zelf wilt of kunt dragen: van bouwmaterialen tot PR, en van administratieve hulp tot opslagruimte. Alles kan en alles mag. Daag uzelf en uw medewerkers uit en kijk wat u kunt betekenen voor maatschappelijke organisaties in de Hoeksche Waard.
Een afdelingsuitje vult u bijvoorbeeld eens op heel andere wijze in door de handen uit de mouwen te steken voor een goede zaak, het opknappen van een kinderboerderij of een creatieve middag organiseren in een verzorgingstehuis voor dementerende senioren of wat te denken van het op touw zetten van een gezellige sportieve fietstocht voor jongeren met een beperking?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

U wilt zich als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer in ieder geval verbinden aan een goed doel in de Hoeksche Waardse samenleving. De Beursvloer helpt u om in contact te komen met maatschappelijke organisaties die uw steun heel goed kunnen gebruiken en die passen bij het karakter van uw bedrijf. Het draait bij de Beursvloer niet om geld maar om inzet van uw kennis, personeel, goederen, netwerk of faciliteiten.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Op de Beursvloer is het niet mogelijk om een stand in te richten, maar dit heeft u ook niet nodig om tot een succesvolle match te komen. Op de Beursvloer zijn namelijk ook meerdere hoekmannen en -vrouwen actief die helpen met leggen van contacten. Tevens zorgen zij voor ondersteuning bij het maken van de matches.

Pin It on Pinterest