Inventaris en andere benodigdheden voor Stichting Numans-Dorps-Huis

“IK KAN HET NIET ALLEEN” zong de Band De Dijk al in 1989 en dit geldt eigenlijk ook voor ons als pas opgerichtte stichting van Het Numans-Dorps-huis ( afgekort HNDh.)

De gemeente Hoeksche Waard heeft groen licht gegeven om ons HUIS te verwezenlijken en ons een startkapitaal te verstrekken. Het voormalig gemeentehuis, daar aan de Buttervliet, wordt aldus een tweede leven gegund.

Het project is uniek in de Hoeksche Waard en misschien wel in heel Nederland. Het gebouw is eigendom van een gerenomeerde verhuurder; namelijk  HW Wonen. Aan de ene kant een woonvoorziening voor flex-woningen, aan de andere kant HNDh. Wel met status-aparte: een multi-functioneel centrum dat onderdak biedt aan culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten, met een prachtig theaterzaal(tje) en overige ruimtes o.a. voor cursussen, workshops en  flex-werkplekken met WIFI.  Kortom, een HUIS waar de kleintjes, de jongeren, de ouders van de kinderen, de ouderen en alle dwarsverbanden vandien, een welkom onderkomen biedt. Of je hier nou geboren bent of als nieuwkomer in ons dorp/land bent neergestreken.

We hebben dankzij de organisatie Hoeksche Waardse Uitdaging al het nodige meubilair gekregen. Mooie spulletjes. Maar we hebben nog veel meer nodig.

Zomaar een greep wat we kunnen gebruiken:

* een beamer;

* een groot opdraaibaar scherm;

* een lamineer-apparaat;

* een kassa-systeem;

* een sleutelplan-systeem;

* licht-en geluidsapparatuur;

* een filmprojector;

* een ophang-systeem voor het hele gebouw t.b.v. ophangen van mooie schilderijen;

*  rolstoel/rollator-benodigdheden;

* mooie grote decoratieve planten;

* verantwoord kinderspeelgoed ( liefst duurzaam gemaakt);

* opruimfaciliteiten oftewel geoutilleerde kasten;

* een vlag (met wimpel?) en overig bannermateriaal;

* een schoonmaaktrolley;

* een  muziekinstallatie;

Scroll naar boven