Hardware Challenge Computers en andere hardware afgeschreven?

Gun ze een tweede leven!

Als ondernemer heb je duurzaamheid waarschijnlijk hoog op je agenda staan, maar het is niet altijd zo eenvoudig daar invulling aan te geven. Met de Hardware Challenge die de Hoeksche Waardse Uitdaging samen met Copiatek heeft opgezet, kun je op een gemakkelijke manier toch bijdragen aan een beter milieu.

Hardware, zoals computers, printers, beamers, laptops, enzovoort, staan vaak ongebruikt opgeslagen als ze niet meer (goed) werken, of afgeschreven zijn. Veel materiaal verdwijnt ook in afvalcontainers en dat terwijl ze vaak nog goed gerepareerd, geüpdatet of gerecycled kunnen worden. De firma Copiatek is daarin gespecialiseerd en heeft de afgelopen jaren al veel betekend voor de Hoeksche Waardse Uitdaging in het ondersteunen van haar wens alle gezinnen die thuisonderwijs moesten leveren te voorzien van goed werkende laptops. Maar ook maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren.

Zo kunt u doneren
Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers (hardware)? Doneer deze dan aan de Hoeksche Waardse Uitdaging. Vul het formulier in onderin op deze pagina en wij komen uw hardware bij u ophalen.

Uw bedrijfsgegevens veilig
Uw hardware wordt leeggemaakt waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Uw hardware weer in gebruik
De Hoeksche Waardse Uitdaging heeft geïnventariseerd welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Dankzij u! Zo helpt u het werk van deze organisaties mogelijk te maken.

Alles op een rij:

– Hardware bij u opgehaald
– Uw bedrijfsgegevens veilig
– Een maatschappelijk 2e leven voor uw hardware

Heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl .

De velden gemarkeerd met een * moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen.
Na ontvangst van je bericht nemen we bij de eerste gelegenheid contact met je op!

Scroll naar boven