Hardware Challenge

Computers en andere hardware afgeschreven? Gun ze een tweede leven!

Hardware Challenge

Als ondernemer heb je duurzaamheid waarschijnlijk hoog op je agenda staan, maar het is niet altijd zo eenvoudig daar invulling aan te geven. Met de Hardware Challenge die de Hoeksche Waardse Uitdaging samen met Copiatek heeft opgezet, kun je op een gemakkelijke manier toch bijdragen aan een beter milieu.

Hardware, zoals computers, printers, beamers, laptops, enzovoort, staan vaak ongebruikt opgeslagen als ze niet meer (goed) werken, of afgeschreven zijn. Veel materiaal verdwijnt ook in afvalcontainers en dat terwijl ze vaak nog goed gerepareerd, geüpdatet of gerecycled kunnen worden. De firma Copiatek is daarin gespecialiseerd en heeft de afgelopen jaren al veel betekend voor de Hoeksche Waardse Uitdaging in het ondersteunen van haar wens alle gezinnen die thuisonderwijs moesten leveren te voorzien van goed werkende laptops. Maar ook maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren.

Zo kunt u doneren
Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers (hardware)? Doneer deze dan aan de Hoeksche Waardse Uitdaging. Ga naar de website van hwkringloop.nl (klik hier) en meld uw apparatuur aan.

Uw bedrijfsgegevens veilig
Uw hardware wordt leeggemaakt, waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Uw hardware weer in gebruik
De Hoeksche Waardse Uitdaging heeft geïnventariseerd welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software, wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Dankzij u! Zo helpt u het werk van deze organisaties mogelijk te maken.

Scroll naar boven