Aanmeldingen Beursvloer 2022

Bekijk wie er allemaal komen

Ik ben een…De naam bedrijf/stichting/vereniging is:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieWoonzorgcentrum HeemzichtAanbod: stageplaatsen, vergader/lunch accommodatie, en ander aanbod waarvan mogelijkheden in overleg zijn te bepalen.
Vraag: workshops mbt. zorg, IT, promotiemateriaal, en overig welkom aanbod.
Maatschappelijke organisatieOdensehuis Hoeksche WaardVraag: beweeglessen van fysiotherapeut, beweeg coach, wandelmaatje, zitdansen.
Crea workshop schilderen.
Met een groepje naar het oude Actief College voor workshop schilderen door Monika.
Muziek ochtend/middag met piano, gitaar accordeon etc.
Crea benodigdheden bijv. verf, steentjes, spijkers etc.
Hulp in de moestuin.
1x per maand soep koken op vrijdag voor 15 personen.
Binnenkant ramen zemen.
Sponsor autoritje in oldtimer.
Panenkoeken bakken.

Aanbod:
Kennis delen over dementie.
Deelname Virtual Reality bril met nagesprek.
Maatschappelijke organisatieBibliotheek Hoeksche Waard : MaakLokaalVraag naar expertise, mensen die workshops willen komen geven in het MaakLokaal en ervaring hebben met 3D printers, Lasersnijders, Vinylsnijders, robotjes, drones programmeren etc.

Aanbod in ruil van gebruik apparatuur of iets anders (themamand met boeken kan ook).
Maatschappelijke organisatieStichting WerkshopWij helpen/trainen mensen op weg naar werk. Daarnaast hebben we zelfs stages en vacatures open staan.
Maatschappelijke organisatieStichting Dierenbelang Hoeksche Waard (De Dierenstee)De Dierenstee heeft nieuwbouwplannen en is op zoek naar partners die kunnen helpen met hun expertise en materialen om de nieuwbouw mogelijk te maken. Daarbij is valt te denken aan elektrotechnische-en bouwmaterialen, bestratingsmateriaal, meubilair, beglazing, installatie en loodgieterswerk, vloeren, schilderwerk etc.
Maatschappelijke organisatieSeniorenTAB / EasyTABAanbod: Via Mobiele apparaten (tablets en smartphones) zorg en welzijn ondersteuning voor senioren, alzheimer/ dementie en personen met (niet) aangeboren hersenletsel.
Maatschappelijke organisatieStichting Plukhoek MookhoekDivers: tuininrichting Zintuigentuin ( grondbewerking, tuinelementen als banken, een klimboom, rustplekken, verhoogde bloembakken).
Tuinapparaten: bosmaaier, grasmaaier, grondfrees.
Hulp bij het winterklaar maken van kas/terrein (kitten, een houtkachel installeren, stromend water), terrein opruimen en veilig maken.
Een koelcel.
Maatschappelijke organisatieGemeente Hoeksche WaardVerbinder
Maatschappelijke organisatieStichting Mentorschap RotterdamWij zijn altijd opzoek naar vrijwillige mentoren die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Daarnaast zijn wij opzoek naar leuke plekken waar wij trainingen kunnen organiseren voor onze mentoren.
Wij bieden mentorschap aan cliënten. Door onze vrijwillige mentoren kunnen wij meer uur besteden bij een cliënt dan een beroepsmentor.
Daarnaast kunnen wij presentaties geven over het mentorschap, wat houdt dit in, over onze stichting etc.
Maatschappelijke organisatieStichting Droomhuis Hoeksche WaardDaar gaan we nog over nadenken. Op de beursvloer van vorig jaar waren wij ook. Dit heeft tot mooie contacten geleid. En o.a. een match voor het volgen van de cursus fondsenwerving.
Maatschappelijke organisatieSpeeltuinvereniging “Speelvlucht” te Oud Beijerland1. Donatie in de vorm van jaarlijks aantal m3 speelzand;
2. Reparatie van fietsjes en skelters (veelal laswerk);
3. Donatie van div soorten hout voor onderhoud terrein en toestellen;
4. Onderhoud van bestratingen;
5. Donatie tbv schaduwdoek over de zandbak;
6. Aanleg waterleiding en spaarkraantjes zandspeel-keuken.
Maatschappelijke organisatieWelzijn Hoeksche Waardvraag: – Wij zoeken:
– laagdrempelige (als in zichtbaar en goedkoop/gratis) accommodaties waar burgerinitiatieven kunnen plaatsvinden.
– naaimachines voor een nieuw op te zetten naaiclub voor teens.
– tafels voor het Korstanjehuis in Klaaswaal.
Wij bieden: bekendheid geven aan de samenwerking in de vorm van berichten in de plaatselijke krant en op social media en of samen nader overeen te komen tegenprestatie.
BedrijfPZ-MatchAanbod incidentele beantwoording van vraagstukken en dienstverlening op kennisgebied personeelszaken etc.
Maatschappelijke organisatieCaventOnze vraag:
– Kunnen we vergaderruimte gebruiken op een locatie in de Hoeksche Waard?
– Zijn er eenmalig vrijwilligers beschikbaar (tuin opknappen op een locatie, spelletjesmiddag met cliënten, etc.)
– Wij willen graag dat de bewoners/cliënten kunnen deelnemen in de eigen omgeving. Welke activiteiten zijn er waar ze op aan kunnen sluiten?

Aanbod:
– Catering op locatie (lunch verzorgen of taart/cake bij overleggen);
– Houtbewerking.
Maatschappelijke organisatieStichting ZuidwesterStageplaatsen, werkervaringsplekken en wij bieden medewerkers die bij ons willen werken en geen passend diploma hebben een interne opleiding niveau 3 en 4.
Maatschappelijke organisatieKunstBusWe zoeken liefst natuurlijke materialen om te gebruiken als
les materiaal voor onze activiteiten.

Daarnaast heeft onze bus geen winterstalling meer, heeft iemand in de buurt van ons kantoortje te Puttershoek een plekje voor onze vwt2 kunstbus?
Maatschappelijke organisatieSamen CirculairWij zijn opzoek naar o.a.: doppers met logo, veiligheidsschoenen en bedrijfskleding met opdruk, een keuken, wasmiddel.

Wat kunnen wij bieden: PR op het gebied van de match in de plaatselijke media en op social media, een creatieve workshop (circulair gericht) of een brainstormsessie op het gebied van circulaire economie.
BedrijfDe Werkshop
Maatschappelijke organisatieMEE Plus mantelzorgondersteuningVraag:
– Leuke activiteit(en), actie(s) of cadeautje(s) om mantelzorgers in de Hoeksche waard te waarderen. Ook Jonge Mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 21 jaar.
– Vrijwilliger of medewerker die zich gedurende langere tijd een dagdeel per week/twee weken inzet om bij een zorgvrager aanwezig te zijn, om zo de mantelzorger te ontlasten.

Aanbod:
– Presentatie: hoe herken je mantelzorgers en kan je hen ondersteunen (ook als werkgever).
BedrijfTegelhandel Numansdorp
BedrijfSchotgroep BV
BedrijfOverwater Assurantie Adviesbureau B.V.
BedrijfABN AMRO Bank
BedrijfSchot Marketing en Communicatie
BedrijfRAD BV
Maatschappelijke organisatieOdensehuis Hoeksche Waard
BedrijfVilla vol StijlEen gratis interieuradvies voor bijvoorbeeld een kantoorruimte. Ik kom een dagdeel langs om te stylen (schuiven, toevoegen, weghalen) met spullen die er al zijn en schrijf een adviesplan. Betreft één ruimte.
Maatschappelijke organisatieHumanitas Hoeksche WaardDe vereniging Humanitas Hoeksche Waard helpt mensen die het even niet alleen redden. Onze hulp is gratis en van mens tot mens. Wij bieden hulp bij: Eenzaamheid, Verlies, Wel Thuis (gezinsondersteuning), Thuisadministratie en Formulierenhulp.

De laatste tijd zien wij een stijging van het aantal hulpvragen m.b.t. geldzaken. Een steeds grotere groep mensen kan de eindjes niet (meer) aan elkaar knopen. Daarnaast kunnen zij de vaak ingewikkelde weg naar voorzieningen waar ze wellicht recht op hebben, niet vinden met alle gevolgen van dien. Onze deelnemers geven aan dat de stress daalt als zij hun zorgen kunnen delen met een vrijwilliger die ze met raad en daad bijstaat.

Humanitas HW zoekt:
* meerdere locaties (kantoorruimte) in de HW waar onze vrijwilligers Formulierenhulp inwoners van de HW kunnen helpen;
* mensen die (naast hun werk) vrijwilliger Formulierenhulp en/of hulp bij Thuisadministratie willen worden;
* ondernemers die uit maatschappelijke betrokkenheid hun medewerkers willen aanmoedigen om vrijwilliger te worden en/of zelf het goede voorbeeld willen geven;
* uitvoerende vrijwilligers, maar ook talent voor besturen of coördineren.

Humanitas HW biedt:
* een (online) training, een verzekering en een onkostenvergoeding;
* inspirerend vrijwilligerswerk;
* werkervaring;
* enthousiaste medevrijwilligers;
* waardevolle bijdrage aan de maatschappij.
Maatschappelijke organisatieMaatschappij voor Nijverheid en Handel, dep. Hoeksche Waard
BedrijfJaMaRo Advies
Maatschappelijke organisatieCoöperatie de strienscheAanbod Gebruik van ruimte in buurthuis MeMekaer
Vraag onderhoud bijhouden website
Maatschappelijke organisatieActiefcollege
BedrijfCarrosserie Autoschade Rijnmond b.v.Ik heb geholpen aan de barrista wagen voor stichting Bakkie Troost.
BedrijfAWI DesignHulp met visuele reclame
BedrijfDurieuxDesignAanbod: met veel plezier schilder ik unieke en persoonlijke muurschilderingen, dus ook voor een maatschappelijke organisatie. Leuk!
Maatschappelijke organisatieVoedselbank Hoeksche Waard
Maatschappelijke organisatieGSH – Gehandicapten Sportvereniging Hoekschewaard
Maatschappelijke organisatieHalte Zomervilla
Maatschappelijke organisatieVluchtelingenWerk NederlandOriëntatie voor dit platform om te zien hoe wij vluchtelingen kunnen helpen en of vluchtelingen zelf ook iets kunnen betekenen.
Maatschappelijke organisatieStichting Bela- vivoVoor jongvolwassenen met een fysieke en/of verstandelijke beperking is het niet vanzelfsprekend om op een ‘normale’ leeftijd het huis uit te gaan.
Maar ook voor deze groep is het belangrijk dat ze een eigen leven kunnen opbouwen. Voor hun eigenwaarde, hun zelfontplooiing en zelfredzaamheid. Zodat ze, zoveel als mogelijk, op eigen benen kunnen staan.

Bela-Vivo wil het maatschappelijk welzijn van deze jongvolwassenen bevorderen door ze een beschermde woonomgeving te bieden, en ze van daaruit veilig deel te laten nemen aan de ‘gewone’ maatschappij.

Een woning voor onze kinderen waar wij als ouders zelf de regie voeren over wonen en zorg. Kleinschalig, met grote betrokkenheid van de ouders en vertrouwde gezichten.

Een woongroep waarin veiligheid en huiselijkheid geboden wordt, en waar ruimte is voor ontplooiing, recreatie en ontspanning.
Maatschappelijke organisatieStichting Expertise Team Seksueel TraumaWe zijn net gestart met de stichting.

Missie: van overleven naar leven.
Ons Doel: zoveel mogelijk mensen met een seksueel trauma op een holistische wijze te ondersteunen in hun helingsproces.

We zijn nog op zoek naar een penningmeester. Ook zouden we graag hulp/advies ontvangen voor marketing, reclame en social media. Zichtbaar worden in en om de HW met een moeilijk, maar zeer belangrijk onderwerp.
Verder hebben we al een team van 10 verschillende experts, maar blijven altijd op zoek naar aanvulling zodat we zoveel mogelijk mensen met een seksueel trauma kunnen helpen in hun helingsproces.

Aanbod:
Workshops over seksueel grensoverschrijdend gedrag, seksueel geweld, seksueel trauma en hoe hier mee om te gaan binnen uw bedrijf.
Maatschappelijke organisatieStichting Met Hart en HandenVraag: Ruimte voor activiteiten en winkel voor asielzoekers s Gravendeel.
Aanvulling/samenwerking met activiteiten.
Maatschappelijke organisatieBakkie troost Hoeksche WaardWij bieden heerrlijke koffie geschonken door nieuwe nederlanders. Door koffie te verkopen, oefenen zij de Nederlandse taal en krijgen ze sociale contacten. Wij zoeken vrijwilligers die onze barista’s tijdens de verkoopmomenten kunnen ondersteunen. We zoeken een partner die onze baristawagen incidenteel kan brengen en halen naar een bepaald event (als de afstand te ver is om zelf te rijden). Standplaats is Numansdorp.
BedrijfHUBO Oud-BeijerlandAanbod:
– Wegwerppallets (op regelmatige basis).
– Triplex platen 9 mm (verpakkingskwaliteit) op regelmatige basis.
– Spaan plaat 4 mm (verpakkingskwaliteit) op regelmatige basis.
– Afvalhout reststukken zagerij (op regelmatige basis).
– 4 vuren legborden palletstelling (ca 100 bij 120 cm).
Maatschappelijke organisatiePameijer
Maatschappelijke organisatieHoeksche Waardse UitdagingInzamelpunten voor gebruikte computers/laptops in alle dorpskernen

Dankzij onze partners, sponsoren, vrienden en facilitaire partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven