De Laptop Challenge is in volle gang!!!

Om aan de vele vragen voor laptops te kunnen voldoen zijn wij dringend op zoek naar bedrijven die hun (afgeschreven) nog goed werkende apparatuur willen doneren.

De Hoeksche Waardse Uitdaging heeft inmiddels meer dan 80 materialen, zoals laptops, computers en printers gedoneerd gekregen van bedrijven. Het doneren kan nog steeds!

Met de Laptop Challenge geeft de Hoeksche Waardse Uitdaging hardware van bedrijven een mooie 2e bestemming. Maatschappelijke organisaties kunnen deze hardware goed gebruiken om hun maatschappelijke doelen te realiseren. Op deze manier verbindt de Hoeksche Waardse Uitdaging vraag en aanbod.

Doneren is heel gemakkelijk!

Bedrijven worden gevraagd om nog goede werkzame laptops, desktops, printers en beamers aan te melden via de website van de Hoeksche Waardse Uitdaging. De hardware wordt vervolgens bij de bedrijven opgehaald. De hardware wordt geschoond en bedrijven ontvangen een data vernietingingsverklaring. Donateurs van de hardware hoeven zich dus geen zorgen te maken dat bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Wilt u als bedrijf uw hardware doneren? Vult u dan dit formulier op de website in: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/laptop-challenge/

Hardware nodig? Dien uw aanvraag in.

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard worden uitgenodigd hun aanvraag voor hardware te doen via deze link :https://hoekschewaardseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/. Zodra er nieuwe hardware is voorzien van nieuwe software wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar.

Samenwerking:

De Laptop Challenge vindt plaats in samenwerking met Copiatek, een sociale onderneming die als missie heeft om met maatschappelijke ICT projecten mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Zij zijn gecertificeerd software refurbisher en werken met het ICT Waarborg.

Scroll naar boven