Grote opkomst voorlichting Maatschappelijke Beursvloer

14 februari 2020

Persbericht door Ria Folkertsma van Welzijn Hoeksche Waard

Zo’n twintig mensen van verschillende maatschappelijke organisaties lieten zich donderdag 13 februari voorlichten over het stellen van de goede vraag tijdens een Beursvloer. Ook kregen ze informatie over de uitgangspunten van dit maatschappelijke project dat dankzij de Hoeksche Waardse Uitdaging weer terug is op het eiland.

Van Humanitas tot Stiching de Peerdegaerdt en van HWL Tiengemeten tot zorgorganisaties Heemzicht en Alerimus, van de Bibliotheek tot het Odensehuis, allemaal kwamen ze informatie halen en nadenken over wat er gevraagd en geboden zou kunnen worden op 2 april aanstaande. Er werden zelfs al matches gemaakt en nagedacht over hoe een brede vraag opgeknipt zou kunnen worden in een aantal concrete hulpvragen. 

Het enthousiasme van Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging leidde al snel tot de vraag hoeveel bedrijven en organisaties kunnen deelnemen.  Daarop gaf ze aan: “Er kunnen ruim 200 mensen in het pand van HW Wonen, maar we willen graag een goede verhouding tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Daar zetten we de komende tijd op in. 200 mensen is misschien wat ambitieus voor een eerste keer na zoveel jaar, maar wie weet!”

De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op 2 april, van 16:00 tot 18:30, bij HW Wonen, dat hiervoor haar pand beschikbaar stelt. Alle informatie en de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie aan te melden vindt u op de website van de Hoeksche Waardse Uitdaging, onder de tab Beursvloer. Hier vindt u ook een lijst van bedrijven en organisaties die zich al hebben aangemeld, mét hun hulpvraag en aanbod.

De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Alors Events, Schot Reclame en Welzijn HW.  

Deel het bericht:
"Grote opkomst voorlichting Maatschappelijke Beursvloer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven