Hoeksche Waardse Uitdaging helpt Stichting Numansdorphuis bij oprichting

15 april 2021

Bij het oprichten van een dorpshuis komt heel wat kijken, zo merkten de initiatiefnemers van Stichting Numansdorphuis in Numansdorp. Een projectplan, beleidsplan, beheerplan, maar ook een akte van oprichting moet er zijn voor je een stichting wordt. Dan is een netwerk van mensen en organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen, heel handig. Dat netwerk heeft de Hoeksche Waardse Uitdaging.

Dus toen Jan Reedijk, een van de initiatiefnemers, met zijn vraag om hulp bij de oprichting van de stichting Numansdorphuis bij Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging kwam, legde zij de link met Remco van der Kuijp van Notariaat Strijen. Jan Reedijk vertelt: ‘Daarna ging het heel snel. Linda bracht  ons in contact met de notaris en die stelde een akte van oprichting op. Op 15 april konden we die al tekenen en nu kunnen we echt aan de slag met de uitvoering van onze plannen.’

Maar niet alleen bij de akte van oprichting werd bemiddeld. Doordat de Rabobank Kring Zuid Holland betrokken is bij de Hoeksche Waardse Uitdaging en meubilair ging vervangen, kon ook daar meteen in worden voorzien. Zo kan het dorpshuis in Numansdorp snel van start én ingericht worden.

Persbericht door Ria Folkertsma

Deel het bericht:
"Hoeksche Waardse Uitdaging helpt Stichting Numansdorphuis bij oprichting"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven