Hoeksche Waardse Uitdaging start met de Laptop Challenge!

23 maart 2020

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren. We weten dat bedrijven hun afgeschreven hardware soms noodgedwongen weggooien, terwijl het een mooie en veilige tweede bestemming kan krijgen zonder dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Daarom organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging een Laptop Challenge. 

Tijdens de Challenge wil de Hoeksche Waardse Uitdaging zoveel mogelijk goede werkzame laptops, desktops, printers en beamers (hardware) van bedrijven verzamelen. Als deze hardware voor bedrijven is afgeschreven, dan hoeft het niet bij het grof vuil. Het kan worden gedoneerd bij de Hoeksche Waardse Uitdaging. Via de website van de Hoeksche Waardse Uitdaging kan de hardware eenvoudig worden aangemeld. Het wordt bedrijven nog eens extra makkelijk gemaakt, omdat de hardware wordt opgehaald. Zo leveren wij onze bijdrage, dat bedrijven duurzaam én maatschappelijk kunnen ondernemen. 

Uw bedrijfsgegevens veilig

Vanzelfsprekend willen we niet dat bedrijfsgegevens op straat belanden. Daarom wordt de hardware opgeschoond en ontvangen bedrijven een data vernietigingsverklaring. Zo is er geen enkel risico voor bedrijven. Mocht u dit niet vertrouwen dan kan ter plaatsen de harde schijf worden vernietigd of kunt u zelf de harde schijf eruit halen. 

Wij werken samen met Copiatek: een sociale onderneming die als missie heeft om met maatschappelijke ICT projecten mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Zij zijn gecertificeerd software refurbisher en werken met het ICT Waarborg. 

Onze uitdaging 

De Hoeksche Waardse Uitdaging heeft nauw contact met maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard en weet wie er behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de nieuwe hardware is voorzien van nieuwe software (Windows 10) wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Wij gaan de uitdaging aan om de behoeften van maatschappelijke organisaties voor hardware in te vullen. Doet u mee?

Wilt u als bedrijf uw hardware doneren? Vult u dan dit formulier in op de website: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/laptop-challenge/

Wilt u als maatschappelijke organisatie een aanvraag voor hardware doen? Stel uw vraag dan via het aanmeldformulier op de website: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/

info@hoekschewaardseuitdaging.nl

 

Deel het bericht:
"Hoeksche Waardse Uitdaging start met de Laptop Challenge!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven