Maatschappelijke Beursvloer terug in de Hoeksche Waard

21 februari 2020

Persbericht door Ria Folkertsma

Op 2 april organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging na 6 jaar weer een Maatschappelijke Beursvloer in de Hoeksche Waard. “Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen.”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging. “Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.”

De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op donderdag 2 april, in het gebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland, van 16:00 uur tot alle mogelijke matches gemaakt zijn. 

Wilt u meedoen? Dan moet u zich aanmelden en dat kan op https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer. Wilt u meer informatie? Mail dan info@hoekschewaardseuitdaging.nl, of bel 06-53697475.

De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Alors Events, Schot Reclame en Welzijn HW.  

Deel het bericht:
"Maatschappelijke Beursvloer terug in de Hoeksche Waard"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven