Maatschappelijke Beursvloer verplaatst naar 11 juni 2020

11 maart 2020

Dat het coronavirus Nederland in haar greep heeft, ontgaat niemand. Ook in de Hoeksche Waard worden uit voorzorg maatregelen genomen om uitbreiding van het aantal besmettingen tegen te gaan. Zo heeft HW Wonen besloten voorlopig geen bijeenkomsten in haar pand toe te staan van meer dan 30 mensen. “Dit, en het gegeven dat we te maken hebben met een maatschappelijk evenement waar we zoveel mogelijk organisaties en bedrijven in staat willen stellen elkaar te ontmoeten en matches te maken, heeft ons doen besluiten de Beursvloer op 11 juni plaats te laten vinden.”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging.

“Dit geeft bedrijven en maatschappelijke organisaties wél meer tijd om na te denken over wat ze zouden willen vragen en wat ze te bieden hebben op de Beursvloer. Ze kunnen zich dan ook nog steeds aanmelden en voor informatie bij ons terecht.”, vervolgt Sanders. “De meeste vragen zijn over twee maanden ook nog actueel en als organisaties hun vraag willen bijstellen, of als die niet meer actueel is, helpen we ze graag op weg.” 

De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op donderdag 11 juni, in het gebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland, van 16:00 uur tot alle mogelijke matches gemaakt zijn. 

Wilt u meedoen? Dan moet u zich aanmelden en dat kan op https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer. Wilt u meer informatie? Mail dan info@hoekschewaardseuitdaging.nl, of bel 06-53697475.

De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Alors Events, Schot Reclame en Welzijn HW. 

Deel het bericht:
"Maatschappelijke Beursvloer verplaatst naar 11 juni 2020"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven