Maatschappelijke Beursvloer verplaatst naar 9 november 2020

23 april 2020

Afgelopen dinsdag werd bekend dat de coronamaatregelen nog niet erg versoepeld kunnen worden. Een van de maatregelen is dat er tot 1 september geen grote evenementen kunnen plaatsvinden. Begrijpelijk, maar spijtig, want het betekent dat ook de Maatschappelijke Beursvloer opnieuw moet worden verplaatst. “Bovendien willen we ondernemers niet meteen na zo’n grote crisis overvragen”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging. “Vandaar dat we hebben besloten een flinke stap in de tijd te maken en de Beursvloer op 9 november te plannen.”

“Dit geeft bedrijven en maatschappelijke organisaties nog meer tijd om na te denken over wat ze zouden willen vragen en wat ze te bieden hebben op de Beursvloer. Ze kunnen zich nog steeds aanmelden en voor informatie bij ons terecht.”, vervolgt Sanders. “We hopen natuurlijk dat de wereld er na de zomer weer anders uit gaat zien en we op een veilige manier bij elkaar kunnen komen. De meeste vragen zullen dan nog steeds actueel zijn en als organisaties hun vraag willen bijstellen, of als die niet meer actueel is, helpen we ze graag op weg.” 

De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op maandag 9 november, in het gebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland, van 16:00 uur tot alle mogelijke matches gemaakt zijn. 

Wilt u meedoen? Dan moet u zich aanmelden en dat kan op https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer. Wilt u meer informatie? Mail dan info@hoekschewaardseuitdaging.nl, of bel 06-53697475.

De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Alors Events, Schot Reclame en Welzijn 

Persbericht door Ria Folkertsma

 

Deel het bericht:
"Maatschappelijke Beursvloer verplaatst naar 9 november 2020"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven