Noteer alvast in je agenda: 6 oktober Maatschappelijke Beursvloer

18 juli 2022

Na het grote succes van de Maatschappelijke Beursvloer in 2021 volgt op donderdag 6 oktober een tweede editie. ‘Vorig jaar leverde de Maatschappelijke Beursvloer ruim 80 matches en een maatschappelijke waarde van €53.731,50 op. Dat was boven verwachting. Maar wat het vooral opleverde waren enorm enthousiaste deelnemers die aangaven dit vaker georganiseerd te willen hebben. Dat gaan we dus doen op donderdag 6 oktober!’, vertelt een enthousiaste Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging.

‘Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen’, vervolgt Sanders. ‘Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.’
 
‘Om verenigingen en stichtingen meer informatie te geven over wat ze kunnen vragen en te bieden hebben, geven we uitleg op onze website en op die van Welzijn Hoeksche Waard, die de maatschappelijke partijen helpt. Als er veel vragen komen, dan organiseren we ook nog een voorlichtingsbijeenkomst’, vervolgt Sanders. ‘Veel maatschappelijke organisaties vinden het lastig te bedenken wat ze terug kunnen doen voor de hulp die ze krijgen en soms vinden ze het ook lastig hun vraag concreet te maken. Samen met Welzijn Hoeksche Waard helpen we hen daarbij. Op die manier kunnen we op 6 oktober het maximale uit de Beursvloer halen.’

Meer weten? Kijk dan op https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer, of mail naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl. Ben je van een maatschappelijke organisatie en wil je meer weten over hoe de beursvloer werkt? Mail dan naar vrijwilligerscentrale@welzijnhw.nl. We helpen je graag verder.
 
De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Schot marketing en communicatie en Welzijn Hoeksche Waard.

Deel het bericht:
"Noteer alvast in je agenda: 6 oktober Maatschappelijke Beursvloer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven