Overwater Advies sponsor van de Hoeksche Waardse Uitdaging

14 oktober 2022

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de Hoeksche Waardse Uitdaging Matchgroep, breidt Overwater Advies uit Mijnsheerenland, deze samenwerking uit door sponsor te worden van de Hoeksche Waardse Uitdaging. De Hoeksche Waardse Uitdaging koppelt vragen van stichtingen en verenigingen aan mogelijkheden die het bedrijfsleven biedt.

Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging geeft aan dat sponsors onmisbaar zijn voor het bestaan van de Uitdaging: “We zijn ontzettend blij dat Overwater Advies naast het actief deelnemen in de Matchgroep ook een van onze sponsors wordt. We hebben al veel van onze uitdagingen met de inzet van hun medewerkers kunnen aangaan en nu ze sponsor zijn, kunnen we hun betrokkenheid nog breder inzetten.”

Voor Astrid Smit, directeur van Overwater Advies is de stap een logische: “Wij vinden het, als ondernemers in de Hoeksche Waard, ontzettend belangrijk om iets terug te doen voor de lokale samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook een van onze kernwaardes. Dat er in de Hoeksche Waard veel vragen zijn bij stichtingen en verenigingen waar wij iets aan kunnen bijdragen met onze medewerkers of het beschikbaar stellen van kennis, maakt dat dit naadloos aansluit bij onze bedrijfsvisie. De samenwerking gedurende de afgelopen jaren beviel ons zo goed en past zo goed bij ons, dat we het een logische stap vonden om sponsor te worden.”

Meer weten over wat de Hoeksche Waardse Uitdaging doet? Kijk op www.hoekschewaardseuitdaging.nl. Hier zijn ook de partners en sponsoren terug te vinden en er kunnen vragen voor de Hoeksche Waardse Uitdaging gesteld worden.

Persbericht: Jan Rottier

Deel het bericht:
"Overwater Advies sponsor van de Hoeksche Waardse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven