RAD is partner geworden van de Hoeksche Waardse Uitdaging

15 februari 2022

Westmaas 

Door: Nadia Akhadir

Op donderdag 10 februari is een 3-jarige partnerovereenkomst getekend tussen bestuurslid Pim Verhage van de Hoeksche Waardse Uitdaging en René Huisman, directeur van de RAD B.V., met de intentie om de overeenkomst voor langere tijd aan te gaan. 

Doel van de Uitdaging is om maatschappelijke betrokkenheid in de Hoeksche Waard te stimuleren en organiseren, zodat de leefkwaliteit van kwetsbare doelgroepen wordt vergroot.

René Huisman, directeur van de RAD: ‘’De Hoeksche Waardse Uitdaging wil de leefbaarheid in onze lokale samenleving versterken door bedrijven te stimuleren om maatschappelijk ondernemerschap te tonen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruikte bedrijfsmiddelen aan lokale maatschappelijke organisaties te verstrekken. De RAD werkt aan een circulaire economie en juicht het stimuleren van hergebruik toe’’

Matches

De RAD ondersteunt de Hoeksche Waardse Uitdaging met materialen, middelen en mankracht als bijdrage voor een betere leefkwaliteit voor de inwoners van de Hoeksche Waard. De RAD zet zich als ondersteuner in om uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren

De Hoeksche Waardse Uitdaging is erg blij met de betrokkenheid van RAD en hoopt dat andere Hoeksche Waardse bedrijven dit positieve voorbeeld zullen volgen.

 

Deel het bericht:
"RAD is partner geworden van de Hoeksche Waardse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven