Save the date: 2 oktober 2024 Maatschappelijke Beursvloer!

2 juli 2024

Handelen op de Maatschappelijke Beursvloer met gesloten beurzen

 

De Maatschappelijke Beursvloer is de enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen. Dit jaar komen bedrijven, stichtingen en verenigingen op woensdag 2 oktober weer bij elkaar bij HWwerkt! in Oud-Beijerland om elkaars aanbod en vraag bij elkaar te brengen.

De Beursvloer staat bekend als hét event van de Hoeksche Waard waar bedrijven en maatschappelijke organisaties binnen twee uur worden gematcht, allemaal in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven bieden hun kennis, overtollige middelen of andere hulp aan maatschappelijke organisaties. De maatschappelijke organisaties geven op hun beurt mooie tegenprestaties. En dat allemaal zonder geld!

De Maatschappelijke Beursvloer in een notendop

Anderhalf uur lang zoeken vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties hét bedrijf of dé organisatie die hen aan die felbegeerde spullen, adviezen of menskracht gaat helpen. Ze stellen zich aan de andere partij voor en proberen deze te interesseren voor hun missie. ‘Hoekmensen’ van de Hoeksche Waardse Uitdaging, mensen die het Hoeksche Waardse bedrijfsleven goed kennen, brengen partijen bijeen en iedereen praat met iedereen.

Het einddoel? Een ‘match’ maken waarmee vrager én aanbieder geholpen zijn. Vorig jaar werden er 65 matches gesloten op de Maatschappelijke Beurs die een maatschappelijke waarde van bijna € 91.000 hadden. Meer dan een verdubbeling van de waarde van de editie daarvoor.

Resultaat Beursvloer 2023

Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging vertelde vorig jaar trots: “Met ‘n ruime verdubbeling van de maatschappelijke waarde én dertien matches meer dan vorig jaar, kunnen we vooral dankbaar zijn voor en trots zijn op iedereen die gisteren ‘handelde’ op de Beursvloer: bedrijven, stichtingen en verenigingen, alle ondersteunende organisaties en iedereen van de Hoeksche Waardse Uitdaging zelf!”

Save the date

Ben jij er dit jaar ook bij als ondernemer of vertegenwoordiger van een stichting of vereniging? Zet dan nu alvast woensdag 2 oktober in je agenda en meld je online aan voor de Maatschappelijke Beursvloer van 2024: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/

 

Persbericht: Tanja van den Berg

Foto: Heijblom Fotografie

Deel het bericht:
"Save the date: 2 oktober 2024 Maatschappelijke Beursvloer!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven