Save the date: Maatschappelijke Beursvloer #3 op 16 november

19 juni 2023

Op donderdag 16 november is HWwerkt! in Oud-Beijerland het toneel van de derde Maatschappelijke Beursvloer. Want ook dit jaar wil de Hoeksche Waardse Uitdaging zoveel mogelijk ‘matchestot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties in de Hoeksche Waard.

“Vorig jaar realiseerden we 52 matches op de Beursvloer”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging. “Omgerekend komt dat neer op een maatschappelijke omzet van bijna € 40.000. Dat resultaat willen we dit jaar op z’n minst evenaren. Daarom roepen we ondernemers uit de Hoeksche Waard nu alvast op om zich aan te melden voor de komende Beursvloer in november. Want alleen met hun inbreng op het gebied van menskracht, materialen en middelen, kunnen we samen de hulpvragen van verenigingen en stichtingen oplossen.”

Invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij de meeste bedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. 

Maar hoe geef je daar op een efficiënt een haalbare manier invulling aan? Linda legt uit: “Je vergeet als ondernemer weleens dat je binnen je bedrijf beschikt over veel kennis en afgeschreven middelen. Of bijvoorbeeld ruimte waarmee je verenigingen en stichtingen kunt helpen. Die vertalen wij naar (een van) de drie M’s: menskracht, materialen en middelen.”

Het samenbrengen de drie M’s (het aanbod) aan de ene kant en de hulpvraag van stichtingen en verenigingen aan de andere, gebeurt volgens de regels van de Hoeksche Waardse Uitdaging met gesloten beurs. Maar niet voor niets! Want een stichting of vereniging levert altijd een tegenprestatie. Bijvoorbeeld door sportclinics aan te bieden aan de medewerkers van het bedrijf dat de stichting hielp, door alternatieve workshopruimte(s) beschikbaar te stellen of door bij te dragen aan een bijzonder bedrijfsuitje. 

Aanmelden Maatschappelijke Beursvloer

De inschrijving voor de Maatschappelijke Beursvloer van 16 november 2023 is inmiddels geopend. Via de website hoekschewaardseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer kun je meteen een plek op de Beursvloer reserveren. 

Wil je eerst meer weten? Kijk dan op hoekschewaardseuitdaging.nl of mail naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl.

———————

Fotobijschrift: Blije gezichten tijdens de Maatschappelijke Beursvloer in 2022.
Foto: Heijblom Fotografie

Persbericht: Tanja Van Den berg

 ———————

Deel het bericht:
"Save the date: Maatschappelijke Beursvloer #3 op 16 november"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven