Sponsor Hoeksche Waardse Uitdaging: Schipper Accountants

28 juni 2024

Iets terugdoen voor daar waar je woont en werkt!

Accountants- en advieskantoor Schipper is nauw verweven met de Hoeksche Waard door tal van klanten én medewerkers. Mede daarom is het bedrijf sponsor van de Hoeksche Waardse Uitdaging.

“Met meerdere vestigingen in deze regio en onze persoonlijke manier van werken, vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de plek waar onze collega’s wonen en werken”, vertelt regiodirecteur en senior adviseur Corporate Finance Edwin van Belle.

“In sommige situaties doen we dat door financiële ondersteuning. In andere gevallen bieden we ‘menskracht’ en het delen van kennis. We sponsoren wel selectief, we doen dat vooral daar waar collega’s actief betrokken zijn”, vervolgt Edwin. “Daarom zet ik me persoonlijk in voor de Hoeksche Waardse Uitdaging in de matchgroep en richt me van daaruit ook op de HW Kringloop, waarbij we gebruikte hardware (de ‘HW’ in de naam) zoals laptops en printers inzamelen om die een tweede leven te geven. We merken dat er onder collega’s behoefte om maatschappelijk betrokken te zijn, ook vanuit het bedrijf. Daarom deden bijvoorbeeld vorig jaar meerdere collega’s mee tijdens de Laatste Pluk in de Hoeksche Waard, die de Hoeksche Waardse Uitdaging mede organiseerde.”

Schipper Accountants ziet het als hun taak om mensen te informeren en op weg te helpen. Hun kernwaarden ‘verbinden’ en ‘vooruitgang’ onderstrepen dat. “De Hoeksche Waardse Uitdaging faciliteert en verbindt veel partijen. Dat past precies bij wat wij belangrijk vinden. En als je je ergens aan verbindt, doe je dat met overgave en voor een langere periode. Daarom ondersteunt Schipper Accountants de Hoeksche Waardse Uitdaging als sponsor.”

Fotobijschrift: Medewerkers van Schipper Accountants tijdens de Laatste Pluk vorig jaar (foto: Schipper Accountants).

Deel het bericht:
"Sponsor Hoeksche Waardse Uitdaging: Schipper Accountants"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven