Uitnodiging Beursvloer Hoeksche Waard

23 januari 2020

 

Beursvloer Hoeksche Waard

Op donderdag 2 april organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging een Maatschappelijke Beursvloer. Maatschappelijke organisaties en bedrijven komen hier samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te handelen in betrokkenheid en om matches te maken met gesloten beurs.

Wat is een Maatschappelijke Beursvloer?

Op de Maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materialen en middelen worden door het bedrijfsleven opgelost. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen met gesloten beurs over vraag en aanbod.

Hoeksche Waardse Uitdaging

De Hoeksche Waardse Uitdaging is dé ‘sociale verbinder’ die de wereld een beetje mooier maakt. Door hulpvragen van stichtingen en verenigingen te verbinden met aanbod van bedrijven, vergroten wij de leefkwaliteit van kwetsbare mensen en dragen we bij aan de levensvatbaarheid van sociaal-maatschappelijke initiatieven.

Doelstelling

Zo bevorderen wij samen met bedrijven:

* sociale vitaliteit

* maatschappelijke betrokkenheid

* duurzaamheid in de Hoeksche Waard

Aanmelden / informatie

Voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich aanmeldt en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer/ of neem contact op met Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging: info@hoekschewaardseuitdaging.nl of 06-53697475.

 

Deel het bericht:
"Uitnodiging Beursvloer Hoeksche Waard"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven