Uitnodiging Startbijeenkomst

6 maart 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Woensdag 27 maart 2019 van 16.00 – 18.00 uur

Locatie: Rabobank Het Haringvliet, Reedijk 8 te Heinenoord

Op woensdag 27 maart 2019 gaat de Hoeksche Waardse Uitdaging feestelijk van start. De Hoeksche Waardse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, overheid en onderwijs om de samenleving te versterken.

Een manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen en Netwerken

Graag nodigen wij u van harte uit om bij de startbijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt gepresenteerd wat de Hoeksche Waardse Uitdaging inhoudt en gaat betekenen voor de Hoeksche Waard.

Programma 

Korte toelichting op de Hoeksche Waardse Uitdaging
Praktijkvoorbeeld: ABC Juristen Advies B.V.
Netwerk & Match borrel

De Hoeksche Waardse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven. De Hoeksche Waardse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen. Het is een bedrijvennetwerk dat dóet. De Hoeksche Waardse Uitdaging stimuleert bedrijven in de gemeente Hoeksche Waard om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te laten zien in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Gaat u de Uitdaging met ons aan? Hierbij leggen wij een eerste Uitdaging aan u voor! Voor deze feestelijke start bijeenkomst vragen wij u één ondernemer mee te nemen als uw gast. Het liefst natuurlijk een ondernemer uit de Hoeksche Waard die betrokken ondernemen een warm hart toedraagt.

Laat u ons voor 20 maart weten of u aanwezig bent en wie uw gast is?
U kunt dit mailen naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl.

Met hartelijke groet en graag tot 27 maart.

Linda Sanders | Manager Hoeksche Waardse Uitdaging

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel het bericht:
"Uitnodiging Startbijeenkomst"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven