Volop matches op de tweede maatschappelijke Beursvloer

7 oktober 2022

HEINENOORD – Met een klinkende slag op de gong opende wethouder Paul Boogaard donderdag 6 oktober jl. de tweede maatschappelijke Beursvloer van de Hoeksche Waardse Uitdaging in Heinenoord. 

Bedrijven en maatschappelijke stichtingen en verenigingen vanuit de hele Hoeksche Waard verzamelden zich bij gastheer Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden voor ruim anderhalf uur ‘matchen’: organisaties met een vraag koppelen aan maatschappelijk betrokken ondernemers die spullen, adviezen of menskracht kunnen leveren.

Maatschappelijke organisaties met een bijzondere hulpvraag kregen op de Beursvloer extra aandacht van twee spreekstalmeesters. Anderen kozen voor een ludiekere aanpak om aandacht te vragen en liepen rond in opvallende hesjes of met een zelfgemaakt vraagbord.

Hoewel de wethouder in zijn openingswoord refereerde aan de onmiskenbare link met de aandelenbeurs, de minder positieve trend van de koersen daar was niet terug te zien op de Beursvloer. Want na de sluiting stond de teller op 52 matches die samen een waarde vertegenwoordigen van bijna 40.000 euro. De matches liepen uiteen van kantoorruimte tot knutselmaterialen en van interieuradvies tot het bieden van werk in de zorg aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En de teller loopt nog even door, want ook na het sluiten van de beurs zijn er nog meer matches en afspraken gemaakt.

Meer informatie over de Uitdaging en de laatste stand van het aantal matches: www.hoekschewaardseuitdaging.nl

Fotobijschrift: Wethouder Paul Boogaard (rechts) opent de beursvloer onder toeziend oog van Linda Sanders, manager Hoeksche Waardse Uitdaging) (links) en Caspert van der Wel, directeur coöperatieve Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden (foto: Heijblom Fotografie / persbericht: Tanja van den Berg).

Deel het bericht:
"Volop matches op de tweede maatschappelijke Beursvloer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven