Voorlichtingsbijeenkomst Maatschappelijke Beursvloer

30 januari 2020

Persbericht dd. 30-01-2020 door Ria Folkertsma

Op 2 april organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging na 6 jaar weer een Maatschappelijke Beursvloer in de Hoeksche Waard. “Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen.”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging. “Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.”

“Om verenigingen en stichtingen meer informatie te geven over wat ze kunnen vragen en te bieden hebben, is op donderdag 13 februari een voorlichtingsbijeenkomst gepland bij HW Wonen.”, vervolgt Sanders. “Veel maatschappelijke organisaties vinden het lastig te bedenken wat ze terug kunnen doen voor de hulp die ze krijgen en soms vinden ze het ook lastig hun vraag concreet te maken. Samen met Welzijn Hoeksche Waard helpen we hen daarbij. Op die manier kunnen we op 2 april het maximale uit de Beursvloer halen.”

De bijeenkomst is op donderdag 13 februari, van 15:30 tot 17:00 uur, bij HW Wonen, Lamborghinilaan 4, Oud-Beijerland. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail aan vrijwilligerscentrale@welzijnhw.nl, of bel 088-7308900 en vraag naar Corine Velthuyzen of Ria Folkertsma.

De Maatschappelijke Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Alors Events, Schot Reclame en Welzijn HW.  

Deel het bericht:
"Voorlichtingsbijeenkomst Maatschappelijke Beursvloer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven