Aankondigingsbord en electrische bakfiets voor BuurtBestuurt en Schoon Puttershoek

Namens BuurtBestuurt Puttershoek zijn wij op zoek naar een aankondigingsbord zoals beschreven in de bijlage.

BuurtBestuurt is voornemens om de 3 weken in een wijk van Puttershoek de wijktafel te plaatsen. Deze wijktafel heeft onder meer tot doel te horen wat er allemaal in de wijk leeft aan ideeën, vragen, problemen enz., zodat BuurtBestuurt de bewoners eventueel in contact kan brengen met de juiste instanties of wanneer een idee een uitgebreidere aanpak vergt samen met de bewoners naar mogelijke oplossingen zoeken.

Om de bewoners op de hoogte brengen van de juiste plaats en datum waarop de wijktafel aanwezig is willen wij dit onder communiceren middels het genoemde aankondigingsbord. Daarnaast zal de tafel ook middels Facebook en de krant bekendgemaakt worden.

Wij hopen dat HoekscheWaardeUitdaging een mogelijkheid heeft dit bord te realiseren.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een (elektrische bakfiets) voor het vervoeren van de materialen die bij de wijktafel ingezet worden: stoelen, tafels, partytent, koffie en thee benodigdheden etc.

Ook zal deze bakfiets iedere maand ingezet worden door PuttershoekSchoon, een onderdeel van BuurtBestuurt, voor het ophalen van zakken zwerfafval. Dit zwerfafval wordt in Puttershoek en omgeving verzameld door zo’n 15 vrijwilligers. De volle zakken worden op aangegeven plaatsen achtergelaten waarna ze dan met behulp van de bakfiets opgehaald kunnen worden en op een centraal punt neergezet worden voor de RAD.

Scroll naar boven